Klein, maar fijn….

Klein, maar fijn….. een echt KoesterMoment!

Soms zijn het de kleine eenvoudige dingen die zo waardevol kunnen zijn. Neem nou een simpel zakdoekje. Dat is toch niks bijzonders zou je denken. En toch kan zo’n simpel zakdoekje iets heel waardevols zijn….

Vorige week stond er ineens iemand aan de deur. Ze was het weekend ervoor op De Bazaar geweest in de Koppelkerk en heeft daar onze stand gezien. We hebben tijdens De Bazaar een kort gesprekje gehad over wat er allemaal mogelijk is om dierbare herinneringen tastbaar te maken voor de nabestaanden. Dit heeft ze even laten bezinken en zie… een paar dagen later stond ze op de stoep, met een zakdoekje van haar moeder.

En dan nu de vraag wat te doen met het zakdoekje? Nou daar waren we snel uit. Ze wilde er graag een sleutelhanger van gemaakt hebben in de vorm van een hartje.  Ze wilde het graag geven aan haar zus, zodat zij iets tastbaars zou hebben van hun moeder.

Zo gezegd, zo gedaan. Uit het zakdoekje heb ik niet één, maar twee sleutelhangers kunnen halen. Twee hartjes uit het zakdoekje van hun overleden moeder. Heel lief en teer en boordevol herinneringen.

Zo klein en simpel kan het dus zijn om een groots en waardevol gebaar te maken. Het geeft mij een warm en dankbaar gevoel als ik zie dat het zo dankbaar wordt ontvangen.

Ik wens de nabestaanden veel steun en troost voor de toekomst en hoop dat de sleutelhangers hier aan bij mogen dragen.

Liefs Sandra

augustus 2017

 

 

 

Geef een reactie