Het leven vieren…

Een doos vol kleding van drie broertjes. Daar begon het mee. Kleine rompertjes en truitjes gedragen door alle drie, of door een of twee. Kledingstukken met een verhaal, gekregen van een familielid uit Canada, meegebracht door oma vanuit een vakantieland. Ieder kledingstuk vertelt zijn eigen verhaal. Herinneringen komen boven, een glimlach op het gezicht van moeder. Wat gaat de tijd toch snel.

Al deze kledingstukken worden gekoesterd, maar intussen lagen ze wel in een doos op zolder. En dat is toch eigenlijk wel jammer. En dan zo ineens komt daar het geweldige idee om er iets mee te doen. Er iets van te maken, waardoor al deze herinneringen juist op feestelijke momenten binnen het gezin er bij mogen horen. De jongste wordt binnenkort alweer twee jaar! Hoe mooi is het dan om een vlaggenlijn op te kunnen hangen met al die bijzondere en mooie herinneringen! Herinneringen aan het eerste begin van de oudste, de middelste en de jongste. Echte banjers zijn het, maar alle drie met een hart van goud. Opgroeiend in een liefdevol en creatief gezin. De rode draad in het leven van hun vader en moeder.

           

En zo is de vlaggenlijn ontstaan! Een vlaggenlijn van kleine kledingstukken met lieve aapjes, stoere tractoren en auto’s, maar ook met Jip en Janneke en Winnie the Pooh. Aangevuld met iets van vader en moeder. En dat alles aan een rood lint…. als de rode draad in het leven van dit mooie gezin.

Een prachtige opdracht om te mogen maken. Ik heb hier met veel plezier en enthousiasme aan gewerkt. En ik wens dit mooie gezin nog heel veel feestelijk momenten toe waarvoor de vlaggenlijn uit de kast mag komen. Om te koesteren, te herinneren en het leven te vieren!

liefs Sandra

                

Geef een reactie