Een bijzonder jaar is (bijna) voorbij…

2017 is bijna voorbij! Een bijzonder jaar voor mij, waarin ik mooie stappen heb mogen zetten. Stappen om een lang gekoesterde droom te verwezenlijken. Een start heb mogen maken als ondernemer van een eigen atelier….Wat begon met een eenvoudig idee om tassen en kussens te maken van gebruikte materialen, is uitgegroeid met de mogelijkheid om dierbare herinneringen te vervaardigen van de kleding van een overleden dierbare.

Het afgelopen jaar heb ik meerdere malen op markten en fairs gestaan en veel enthousiaste mensen mogen ontmoeten. Veel complimenten mogen ontvangen en ook een aantal opdrachten gekregen. Het concept spreekt aan, zeker in de huidige tijd. Materialen hergebruiken waardoor er minder op de afvalberg belandt, maar ook het creëren van een (dierbare) herinnering door het verwerken van een lievelingstrui of het zakdoekje van een overleden moeder.

Behalve dat het beter is voor onze planeet, geeft het ook heel veel voldoening om deze gebruikte materialen een tweede leven te geven. Daarnaast levert het telkens opnieuw unieke producten op. Er zijn er geen 2 hetzelfde en dat maakt het onderscheidend en persoonlijk. Alles kan naar wens worden samengesteld.

Ook heb ik veel mensen mogen ontmoeten, die net als ik, werkzaam zijn als (beginnend) ondernemer/zzp-er. Heel fijn om met jullie te kunnen sparren over al die dingen die komen kijken bij het zelfstandig ondernemen. De netwerkbijeenkomsten en Open Coffees zijn hierin ook zeker heel erg waardevol. Alweer iets waarin ik het afgelopen jaar een groei heb doorgemaakt en waar ik trots op ben.

De kers op de taart van 2017 is toch wel dat ik net voor de kerst partner ben geworden van Rememberme.nl. Een online platform op het gebied van uitvaart en rouwverwerking. Hier ben ik best wel trots op en ik hoop hierdoor in 2018 nog meer dierbare herinneringen te mogen vervaardigen. Ik kan deze website dan ook echt aanraden om eens te bekijken. Er is zoveel meer mogelijk rondom dit thema.

Ook in 2018 zal ik op diverse markten en fairs te vinden zijn. Een aantal data zijn al bekend en terug te vinden in de agenda. Gedurende het jaar zal de agenda steeds aangevuld worden. Tijdens deze markten en fairs heb ik een unieke, handgemaakte collectie tassen, kussens, poefen, (rol)etuis en sleutelhangers bij me.

Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid aan om een workshop te verzorgen tijdens een kinderfeestje. Tijdens deze workshop gaan we samen met de kinderen van een spijkerbroek een tas maken of een jeansmemobord. Zowel de tas als het memobord mogen de kinderen helemaal zelf pimpen met verschillende materialen zoals lintjes, kantjes, knoopjes, kraaltjes, stofjes, etc.. Voor meer info hierover kun je het beste even contact met me opnemen.

Plannen en dromen zijn er genoeg voor het komende jaar. Ik hoop op vele mooie ontmoetingen en creatieve inspiratie om menigeen blij te mogen maken met een uniek, persoonlijk en handgemaakt product. Of het nu gaat om een dierbare herinnering of zomaar voor eigen gebruik of als cadeau.

Ben je op zoek naar iets unieks en handgemaakt? Voor jezelf of als cadeau? Of wil je een dierbare herinnering laten maken? Aarzel niet en laat het me weten…. je kunt bij me terecht voor diverse producten:

 • diverse modellen tassen
 • heuptasjes
 • kussens
 • poefen
 • etuis
 • roletui’s
 • haaknaaldenetui’s
 • kleine portemonneetjes
 • sleutelhangers
 • knuffels
 • plaids

Ik kijk uit naar een creatief en inspirerend 2018 en dank iedereen voor het vertrouwen, de complimenten en onvoorwaardelijke support in het afgelopen jaar.

Vanaf deze plek wens ik jullie een mooi, warm, liefdevol jaar!

Tot ziens in 2018!

Liefs Sandra

 

 

Geef een reactie