Als warme broodjes….

3 oktober 2017

Afgelopen zomer ontstond het ‘riemlustasje’ ofwel het heuptasje, gemaakt van de achterzakken van een spijkerbroek. Had ik in eerste instantie nog het idee een  festivaltasje te maken met schouderriempje, werd het uiteindelijk een tasje om aan de lusjes van je broek te hangen. Ook heel handig natuurlijk als je festivals of concerten gaat bezoeken.

Het eerste exemplaar had ik meegenomen naar De Bazaar in de Koppelkerk eind augustus. Naar aanleiding hiervan kreeg ik een tweetal opdrachten voor zo’n soortgelijk tasje. Voor een sportieve dame die veel wandelt en hier graag een zonnebril en mobiel in mee wil kunnen nemen en voor een dame werkzaam in de zorg. Beide hebben hun specifieke wensen kenbaar gemaakt omtrent grootte en het uiteindelijke gebruikersdoel. Voor de een wel een rits, voor de ander niet. Volledig vervaardigt naar wens van de klant.

Ook tijdens het weekend van Bredevoort Schittert bleek dat deze heuptasjes een groot succes zijn. Ze gingen als warme broodjes over de toonbank. Erg gewild bij met name mensen die werkzaam zijn in de zorg. En ieder exemplaar is uniek, met of zonder rits, alleen van jeans of een combi met een ruitje/streepje of wat dan ook.

Inmiddels heb ik alweer diverse mensen blij mogen maken met een heuptasje en ligt er nu een voorraadje unieke exemplaren klaar  om a.s. zaterdag 7 oktober 2017 mee te nemen naar de Herfstmarkt bij De Bettekamp in Varsseveld. Ik ben benieuwd hoe het daar zal gaan. 

Is  je interesse gewekt en wil je ook zo’n handig heuptasje? Laat het me weten en ik maak voor jou ook zo’n uniek exemplaar.  Uiteraard mag je ook zaterdag een kijkje komen nemen op de herfstmarkt bij De Bettekamp. Deze is van 10 tot 15 uur en de toegang is gratis.

Wanneer je contact wilt opnemen kan dat via het contactformulier op de website, maar je mag ook  mailen naar ateliernetffanders@outlook.com. Telefonisch ben ik bereikbaar op 06-22845274.

liefs Sandra

 

 

Geef een reactie